+16

Tijger juli 2018

De 2de zomermaand is al bezig, wat ook wil zeggen dat de laatste maand van dit KLJ-werkjaar is in gegaan. Maar geen nood, we hebben nog een gevulde zomermaand voor de boeg staan voor jullie!

Zaterdag 04/08: Zwemmen + verassingsactiviteit
Vandaag gaan we er een langere activiteit van maken daarom dat we activiteit geven op zaterdag. We worden om 9 uur s’ morgens met de fiets verwacht aan het KLJ lokaal. Voor s’ middags moet je zelf boterhammen meenemen. En wat zakgeld. Vergeet zeker en vast ook niet je zwemkleren. Als alles goed verloopt zijn we rond 18:00 uur terug aan het KLJ lokaal

10/08: Koken
Deze avond gaan we weten wie er van jullie een geboren kok is. Wij zijn benieuwd welke heerlijke gerechten jullie op tafel gaan toveren. Ben jij dat ook? Kom dan zeker om 18:00 uur een kijkje nemen en hopelijk is om 20:00 uur je buikje lekker gevuld.

17/08: Tocht
We gaan nog is naar uiten om een wandeling te maken. Maar niet zomaar een wandeling want onderweg ga je misschien iets moeten zoeken of een opdracht uitvoeren/ Ben je benieuwd wat we moeten doen Kom dan zeker om 19:00 uur naar het KLJ lokaal. Om 21:00u kunnen we terug naar huis gaan als we niet verdwaald geraken.

24/08: Stopspelen
Aan alle mooie liedjes komt jammer genoeg een einde… Ook dit jaar zullen we ook van iemand van de leiding afscheid moeten nemen, namelijk van Maarten. Ik zal op 24 augustus voor de laatste keer activiteit geven als leiding. Wees er dus zeker allemaal bij, om 19:00 uur zullen we starten en om 21:00 uur zullen de zakdoekjes boven gehaald mogen worden en mijn laatste activiteit erop zitten. Blijf zeker nog wat langer voor een hapje en een drankje.

31/08: BBQ
Wil je eens lekker genieten van de beste BBQ van het jaar? En ben je klaar om jullie buikjes goed te vullen? Kom dan zeker mee smullen met iedereen. Je bent welkom van 19:00 uur in ons lokaal en het einduur moet je maar afspreken met je ouders.