+16

Plusle & Minun juni 2019

Huh, wat is dit? Dit is niet onze maandelijkse tijger/ baviaan.  Dit is inderdaad waar. Deze maand doen we het anders. Dit komt doordat de meeste leiding onder ons het te druk hebben met hun examens. Hierdoor zullen jullie extra veel plezier kunnen maken met onze lieve minnetjes/ plusjes. Wen er alvast maar aan, want binnenkort staat het kamp weer voor de deur.

07/06 doe het zelf spelen
Vandaag is het aan jullie om leuke spelletjes te voorzien. Wacht je al lang om een bepaald spel nog eens te spelen, maar komt het er nooit van? Dan is het nu het ideale moment!!! Wie weet kan de leiding nog enkele leuke spelletjes bijleren van jullie. Kom zeker om 19u naar het lokaal zodat je jouw creativiteit 2 uur lang de vrije loop kan laten gaan.

14/06 ijsje eten
Ijsje eten, wie kan daar nu nee tegen zegen? Ik alvast niet. Ben jij ook zo iemand die niet kan weerstaan aan zo een heerlijke romige verwenning, kom dan zeker om 19u naar het lokaal met fiets! We proberen om 21u terug aan het lokaal te zijn, maar dit zal afhangen van hoe snel we ons ijsje naar binnen krijgen.

21/06 bowling
Hopelijk staat jullie vizier vandaag op scherp, want we gaan nog eens bowlen. We gaan zoals gewoonlijk met de fiets naar de bowling dus vergeet deze zeker niet mee te nemen. Vertrekken doen we om 19u aan het lokaal zodat we tegen 21u terug kunnen proberen zijn. Dit is vorige jaren al wel enkele keren uitgelopen dus vertel tegen je ouders dat ze niet ongerust moeten worden als je wat later thuis bent. 

27-28/06 rondbrengen briefjes KLJ Zomerweekend

Je kan het waarschijnlijk al wel raden, vandaag worden jullie alweer met de fiets aan het lokaal verwacht. Jullie benen zullen al wel bijna goed genoeg getraind zijn om op kamp te vertrekken zekers? We weten ook allemaal dat zodra het kamp gedaan is het KLJ-weekend vlakbij is. Om hier een groot succes van te maken kunnen we zeker jullie hulp gebruiken om een beetje reclame te maken, want vele handen maken werk licht. We verwachten jullie om 18u aan het lokaal.

28/06 gezellig samenzijn

Jullie zien het goed, hierboven staat dezelfde datum. Dit komt omdat we na de briefjes rond gebracht te hebben nog eens rustig met zijn allen een pintje gaan drinken. Weliswaar is dit enkel voor de plus 16. De min 16 mag genieten van hun heerlijk koel frisdrankje. Indien je niet meekon om briefjes rond te brengen, maar wel zin hebt om bij de leukste mensen je vrijdagavond door te brengen feel free to join. (Stuur dan misschien wel een berichtje naar een van de leiding om te vragen of we al terug in het lokaal zijn.)