+16

Tijger oktober 2018

De herfst is jammer genoeg weer begonnen. Dit wil zeggen dat er weer een helse periode van regen en koude voor de deur staat. Gelukkig zijn wij er om jullie te verwarmen met toffe spelletjes en onze liefde 😉.

5/10 Dierenspelen

Het is weeral zover, de dag van de dieren (4 oktober). Daarom zullen wij deze activiteit al onze spelletjes baseren op de wonderbaarlijke dierenwereld. Wil je weten wat dit allemaal inhoud? Kom dan zeker naar onze activiteit vanaf 20u15. Om 22u15 mogen jullie weer naar huis gaan.

12/10 Een-tegen-allen

Vandaag halen we een van onze klassiekers uit de kast, De een-tegen-allen! Weet je nog niet wat dit inhoud of vond je het de laatste keer heel tof? kom dan zeker naar ons lokaal om 20u15. Om 22u15 mag je weer heel gelukkig naar huis vertrekken.

19/10 KLJ-spelen

Vandaag is het de dag van de jeugdbeweging en daarom gaan wij vandaag onze jeugdbeweging, de KLJ, eens in de bloemetjes zette. Wil je weten wat dit inhoudt? Kom dan zeker tegen 20u15 naar ons lokaal. Om 22u15 mogen jullie weer vertrekken.

26/10-27/10 Filmmarathon

Ooit al is zo zot geweest om 24 uur aan één stuk films te kijken? Gelukkig zijn wij van KLJ Tongerlo zo zot om dit jaarlijks te doen. Vergeet zeker geen veldbedje/luchtmatras, dekentje/slaapzak, kussen, goed humeur… zodat we er met zen allen een onvergetelijke 24 uur van kunnen maken. De eerste film start vrijdag om 19u en zaterdag rond 19u eindigt de laatste film. Voor deze activiteit vragen we €3, maar wat is dit nu voor 24u lang plezier en lekker ontbijt en middageten (GEEN avondeten op vrijdag dus!!).
PS. In ons lokaal gaat een blad hangen waar jullie films kunnen noteren die jullie willen zien.