+16

Tijger januari 2018

Na alle leuke feestdagen van de december en met al dat lekkere eten en de leuke activiteiten, kunnen we met heel veel energie het nieuwe jaar starten. Januari is voor enkele onder ons ook de maand van de examens, dus hierbij willen we jullie heel veel succes wensen!

05/01: Driekoningspelen

Driekoningen, Driekoningen geef mij een nieuwe hoed, … . De drie koningen zijn het KLJ lokaal gepasseerd en hebben een hele hoop toffe spelletjes achter gelaten voor jullie. Als je wil weten wat allemaal, kom dan een kijkje nemen om 20:15uur in het lokaal. Omstreeks 22:15 uur. staat de ster weer boven je huisje.

12/01: vierhoekspelen

We kennen allemaal al wel de cirkelspelen. Maar dit jaar heeft jullie toffe leiding er een variant op gevonden. Als jullie benieuwd zijn naar wat de vierhoekspelen allemaal in petto heeft. Dan moet je zeker en vast is om 20:00 uur een kijkje komen nemen in ons KLJ lokaal. En hopelijk vinden we om 22:15 uur een uitweg uit onze vierhoeken om weer naar huis te gaan.

19/04: Miss en Mister spelen

Vandaag gaan we is anders doen dan de andere dagen. Vandaag komen de jongens als meisjes en de meisjes als jongens. Probeer je maar zo creatief mogelijk te verkleden in het andere geslacht. En dan gaan we zo toffe spelletjes spelen. Deze activiteit zal starten om 20:15 uur en zal eindingen om 22:15 uur.

26/01: Schaatsen

Doe maar alvast je sjaal, muts, dikke sokken en zeker en vast je handschoenen aan want vandaag gaan we nog is met zijn allen plezier maken op de schaatsbaan! We spreken met zijn alle af om 18:30 uur aan het lokaal. We zullen rond 21 uur terug aan het lokaal zijn. Als we later zijn kunnen we de ouders verwittigen. Gelieve ook 3 euro mee te brengen voor deze activiteit. Gelieve voor 23/01/2018 aan Jellie Dierckx te laten weten of je mee gaat zodat we voldoende auto’s kunnen voorzien.