+16

Magikarp juni 2018

Wat is dat hier nu, is de leiding nu helemaal zot geworden? Nee hoor, schrik maar niet. Deze maand worden jullie bavianen en tijgers vervangen door een gezamenlijke magikarp (want yolo). Dit betekent dus ook dat jullie deze hele maand samen activiteit hebben zodat plus en min 16 elkaar wat beter kunnen leren kennen zo vlak voor het kamp.

01/06 pleintjesspelen
We beginnen deze maand al direct op verplaatsing. Kom om 19u naar het lokaal met de fiets en ontdek op welk pleintje we dit jaar weer een fantastische activiteit voor jullie hebben voorzien. Na een avond goed geravot te hebben verwachten we om 21u terug aan het lokaal te zijn.

08/06 ijsje eten
Ijsje eten, wie kan daar nu nee tegen zegen? Ik alvast niet. Ben jij ook zo iemand die niet kan weerstaan aan zo een heerlijke romige verwenning, kom dan zeker om 19u naar het lokaal met fiets!!! We proberen om 21u terug aan het lokaal te zijn, maar dit zal afhangen van hoe snel we ons ijsje naar binnen krijgen.

15/06 doe het zelf spelen
Vandaag is het aan jullie om leuke spelletjes te voorzien. Wacht je al lang om een bepaald spel nog eens te spelen maar komt het er nooit van? Dan is het nu het ideale moment!!! Wie weet kan de leiding nog enkele leuke spelletjes bijleren van jullie. Kom zeker om 19u naar het lokaal zodat je jouw creativiteit 2 uur lang de vrije loop kan laten gaan.

22/06 bowling
Om het meeste kegels omwerpen, wie doet dat nu niet al eens graag? We gaan zoals gewoonlijk met de fiets naar de bowling dus vergeet deze zeker niet mee te nemen. Vertrekken doen we om 19u aan het lokaal zodat we tegen 21u terug kunnen proberen zijn. Dit is vorige jaren al wel enkele keren uitgelopen dus vertel tegen je ouders dat ze niet ongerust moeten worden als je wat later thuis bent.

25-26/06 rondbrengen inschrijvingen croquedag
Je kan het waarschijnlijk al wel raden, vandaag worden jullie alweer met de fiets aan het lokaal verwacht. Die benen zullen wel stilaan in orde komen om op kamp te vertrekken zeker. We weten ook allemaal dat zodra het kamp gedaan is het KLJ-weekend zeer kort in zicht begint te komen. Om hier een groot succes van te maken kunnen we zeker jullie hulp gebruiken om een beetje reclame te maken want vele handen maken werk licht 😀

29/06 gezellig samenzijn
Het kamp komt in zicht en dat betekent dat we de traditie van gezellig samenzijn verderzetten. Lekker een beetje met je vrienden het eens wat kalmer aandoen in ons knusse lokaaltje. Iedereen is welkom vanaf 19u en je mag blijven zo lang als je wilt, spreek dus zeker met je ouders goed af wanneer je terug thuis verwacht wordt.