+16

TIJGER OKTOBER 2019 

De herfst is jammer genoeg weer begonnen. Dit wil zeggen dat er weer een helse periode van regen en koude voor de deur staat. Gelukkig zijn wij er om jullie te verwarmen met toffe spelletjes en onze liefde 😉.

4/10 Dierenspelen

Het is weeral zover, de dag van de dieren (4 oktober). Daarom zullen wij deze activiteit al onze spelletjes baseren op de wonderbaarlijke dierenwereld. Wil je weten wat dit allemaal inhoud, kom dan zeker naar onze activiteit vanaf 20u15. Om 22u15 mogen jullie weer naar huis gaan.

11/10 leidingsweekend => oudleidingsspelen

Vandaag zal de leiding geen activiteit geven maar wees niet getreurd, want de oud-leiding neemt het van ons over. Zij zullen jullie een avond vol plezier geven.  De activiteit zal starten om 19u en jullie zullen afscheid van hen moeten nemen om 21u. Twijfel dus niet om te komen, want wij weten dat ze popelen om nog eens activiteit te geven net zoals vroeger. Terwijl jullie spelletjes aan het spelen zijn, zal de leiding hun verplichtingen opnemen en zullen ze heel het weekend vergaderen om van het komende jaar weer een spetterjaar te maken.

18/10 KLJ-spelen

Vandaag is het de dag van de jeugdbeweging en daarom gaan wij vandaag onze jeugdbeweging, de KLJ, eens in de bloemetjes zetten. Wil je weten wat dit inhoud? Kom dan zeker tegen 20u15 naar ons lokaal. Om 22u15 mogen jullie weer vertrekken.

Extra 18/10: NACHT VAN DE JEUGDBEWEGING

Vlak na deze activiteit gaan wij rechtstreeks door naar de nacht van de jeugdbeweging. Dit is een mega-tof feest dat doorgaat in de ZOERLA! Als je wil meegaan, kom dan zeker in KLJ-uniform naar de activiteit zodat we daarna gezamenlijk met de fiets naar daar kunnen vertrekken.

25/10-26/10 Filmmarathon

Wie kan de hele dag gekluisterd zitten aan de tv? Jij? Dan is deze activiteit ideaal voor jou, want we gaan 24uur aan één stuk films kijken. Vergeet zeker geen veldbedje/luchtmatras, dekentje/slaapzak, kussen, goed humeur,… zodat we er met zen allen een onvergetelijke 24uur van kunnen maken. De eerste film start om 19uur en rond 19uur de volgende dag eindigt de laatste film. Voor deze activiteit vragen we wel 3euro, maar wat is nu 3euro voor 24uur lang plezier en een lekker ontbijt en middageten (GEEN avondeten dus)

PS: In ons lokaal gaat een blad hangen waar jullie films kunnen noteren die jullie willen zien.