+16

TIJGER NOVEMBER 2019 

Oei, het is precies zo koud! Dat betekend dat het alweer november is! Haal dus die warme kleren al maar uit de kast en zet die muts op je hoofd. Als dat nog niet genoeg is, zijn er nog de superleuke activiteiten van de KLJ die je warm zullen maken.

1/11 à Gehandicapte spelen

Gehandicapte spelen, wat is dit? Er is toch al een serieuze hoek af bij sommige leiding en sommige leden? Hoewel dit inderdaad waar is, bedoelen we dit toch niet. Vandaag gaan we ons eens verplaatsen in een andere persoon zijn schoenen. Neen we gaan dit niet letterlijk doen. We gaan ons verplaatsen in de schoenen van personen met een fysieke beperking.  Dit doen we om te laten zien dat het niet altijd makkelijk is om te functioneren met een beperking, maar je de moed toch nooit mag opgeven. We gaan zoeken naar de persoon die nog het beste kan functioneren met een beperking. Wil je weten op welke beperkingen de superleiding jullie gaat testen? Kom dan zeker naar deze activiteit. Deze begint reeds om 20:15 uur en eindigt helaas al om 22:15.

8/11 à Halloweentocht

Een beetje later dan verwacht, maar hier is die dan. De jaarlijkse griezeltocht. Stille geesten in de nacht, op iedere hoek houden ze wacht. Met Halloween zie je ze lopen, doe jij de deur nog open? Want zo ja, kom dan zeker naar ons lokaal om op Halloweentocht te gaan. We vertrekken tegen 19 uur en rond half 10 a kwart voor 10 mogen jullie naar huis gaan. Als je dit nog durft tenminste. 😉 Aangezien de activiteit buiten doorgaat, kleed je je best warm aan. Een zaklamp is ook best handig in de donkere. Kom ook zeker met de FIETS, anders kan je de tocht niet meedoen.

15/11 à Zweetspelen

Nog iets meer dan een maand en dan is het alweer kerstavond, daarom zullen we alvast enkele calorietjes samen verbranden. We zullen dit doen door de temperatuur goed hoog te draaien en jullie hartjes sneller te laten slaan. Ben je al niet warm voor dit idee? Kom dan zeker tegen 20 uur 15 naar onze stoomcabine (lokaal). Jullie mogen lekker plakkerig van het zweet het lokaal verlaten tegen 22 uur 15.

22/11 à Kaartspelen

Ik zie jullie al denken: ‘Gaat die leiding ons nu gewoon kaartenhuisjes laten bouwen?’.  Dat is dus niet het geval! Vandaag hebben we heel wat in petto voor jullie. Haal jullie beste tricks dus al maar boven! De activiteit zal om 20 uur 15 plaatsvinden. We zullen er een einde aanmaken om 22 uur 15.

29/11 à KLJ-café for life

Naar jaarlijkse traditie organiseren we weer ons fantastische KLJ-Café, kom dus zeker vanaf 20.00u iets drinken ten voordele van de Mucovereniging. Welk bandje en dj zal komen spelen zal momenteel nog een verrassing blijven voor het grote publiek. Maar 1ding is alvast zeker. Het wordt weer een fantastisch jaar met hopelijk een goede sponsering voor ons goede doel. Dus kom zeker en vast af en laat jullie goed hart spreken.