+16

TIJGER MAART 2020  

Februari is eindelijk om! De winter daar zijn we bijna vanaf. Laat maart & al die plezante activiteiten maar komen. Dus ik zou zeggen, kom naar alle activiteiten. Maak veel plezier en neem al je vriendjes mee.

06/03 Carnaval:

Ola zekers! We vieren carnaval met een klein beetje uitstel, maar in ons geval is uitstel geen afstel.

Carnaval is dus al voorbij, maar dat is geen reden om carnaval nogmaals te vieren! Een feestje extra is dik oké! Er is ook een DJ CONTEST. Dus neem zeker een stick mee met wat mega coole liedjes op die je kunt afspelen en wie weet word jij dit jaar onze winnaar!

Wil je dit topfeest niet missen kom dan van 19 -21u naar het lokaal. Je kan hierna altijd nog even blijven plakken dus bespreek zeker eens met je ouders tot hoe laat je mag blijven.

13/3 Vriendjesdag:

Ja Ja! Eindelijk is het weer zover, de vriendjesdag! Het moment waarop je vriendjes en vriendinnetjes allemaal kan meebrengen naar de plaats waar je je elke vrijdag rot amuseert! Doe dit zeker want dan kan je laten zien hoe tof de KLJ is! Kom dan zeker van 20u15-22u15 naar het lokaal.

20/3 Cirkelspelen:

Spelletjes in een cirkel?  Wil je weten welke spelletjes we zullen spelen in een cirkel? Kom dan zeker naar het lokaal van 20u15-22u15.

27/3 virus uitbraak:

Eikes “wat voor een virus hangt er nu weer in de lucht”. Heb je altijd al eens met een virus willen spelen zonder er ziek van te worden? Kom vandaag dan zeker naar het klj-lokaal van 20u15-22u15.