-16

Gyarados juli 2018

Wat is dit nu, weer een ander beest?? Jaja,  onze Magikarp van vorige maand is geëvolueerd naar een Gyarados! Dit wil natuurlijk ook zeggen dat alles weer samen is. Dit komt omdat het merendeel van deze maand natuurlijk in het teken staat van het kamp.

2/7 -3/7 Valiezen binnenbrengen
Het is weer bijna zover binnen enkele dagen vertrekken we op kamp. Maar de valiezen op de fiets meenemen is een beetje moeilijk,  daarom geven we die mee met de camion.
MAANDAG kan je deze binnen brengen van 19:00-21:00. DINSDAG zal dit van 19:00 – 20:00 zijn. Na 20u gaan we de camion inladen.  Helpende handen zijn hier zeker en vast welkom.

6/7 – 12 ( 14 voor plus) /7 Kamp!!
Het hoogtepunt van ons KLJ-jaar is weer daar. Vrijdag 6/7 vertrekken we om 9u aan het lokaal,  Kom dus zeker ten laatste tegen 8u45 naar het lokaal! Zoals jullie weten vertrekken we met de fiets, zorg er dus zeker voor dat deze helemaal in orde is.
Voor de -16:  op 12Juli moeten jullie om 9u30 aan de kampplaats (Pontfort 110,  Retie) worden opgehaald. Het zou handig zijn als jullie jullie valiezen en fiets dan direct mee naar huis nemen maar indien dit niet mogelijk zou zijn, kan deze altijd op de camion gelegd worden.
Voor de +16: Op 14Juli zullen jullie in de namiddag aan het lokaal aankomen, het exacte tijdstip zullen wij pas in de loop van die dag kunnen geven.
Voor – en +: Op 14 Juli zullen wij in de namiddag met de camion aankomen aan ons lokaal, het exacte tijdstip zullen wij pas in de loop van die dag kunnen geven. Als de camion er is,  zullen wij dus eerst heel de camion uitladen. Helpende handen zijn hier altijd welkom!!

20/ 7 Foto-avond
Op het kamp worden natuurlijk vele foto’s getrokken. Kom dus zeker deze avond alle herinneringen ophalen met je KLJ-vrienden!  Ouders of andere familie-leden mogen zeker en vast ook meekomen. Om 19u zullen wij de eerste foto’s beginnen af te spelen, einduur zal van het aantal foto’s afhangen.

27/7 KLJ-café XL
Is zin in een goed feest voor jong en oud? Kom dan zeker naar ons KLJ-café XL. Deze avond zal eerst Fenix voor de muziek zorgen, hierna zal DJ Necson het feest voortzetten en dat allemaal voor maar 3euro. De frisdrankjes , (zware) biertjes , cocktails zullen koud staan vanaf 20u. Kom dus zeker de sfeer even opsnuiven en ons een beetje steunen.

28/7 Viking- Kubb toernooi
Smeer die benen en armen maar goed in en zorg dat je zeker nog goed kan richten, want dat zul je zeker nodig hebben. Dit zal plaats vinden aan ons KLJ- lokaal vanaf 14u. Stel zelf je team samen en schrijf je in via onze KLJ-site. Zorg zeker dat je op tijd bent ingeschreven zodat je dit zeker niet hoeft te missen.

29/7 Croquedag
Iedereen eet toch al eens graag een croqueske (of een variant hierop). Nodig dus zeker je vrienden en familie uit om samen te komen smullen van de overheerlijke croqueskes en schrijf je dus zeker in via de voorziene papiertjes. Je mag ons ook altijd komen helpen want vele handen maken licht werk. De Shiftenlijst hiervoor zal zeker en vast nog verschijnen.