-16

Baviaan april 2018

De Lente is weeral aangebroken. Dit wil zeggen dat we van dat koude winterweer vanaf zijn (hoop ik) en dat het ‘s avonds weer wat langer licht is. Deze nieuwe maand wilt natuurlijk ook zeggen dat wij weer vanalle topactiviteiten gepland hebben en dat we dus zeker hopen om jullie terug te zien!

6/4 Paasspelen

Pasen is juist gepasseerd, de Paashaas en Paasklokken hebben nog vele paaseitjes over. Bereid dus zeker je maag voor op VEEL chocolade! Deze activiteit begint om 18u en zal beïndigt worden om 20u!

13/4 Playbackshow

Het is weer zover!!! De playbackshow staat weer voor de deur dus haal die beste dansmoves maar uit de kast en laat de creativiteit er maar af druipen. We hopen dat jullie allemaal een zo mooi mogelijk actje ineensteken alleen of in groepjes (muziek voor je act kan je best op een usb-stick zetten). De playbackshow start om 19.00u en het einduur hangt af van hoeveel acts er zijn, maar jullie zijn zeker welkom om zo lang te blijven als jullie willen. Nog 1 ding, Het is verplicht om een actje te voorzien waarop je playbackt/danst, zo is het voor iedereen het leukst 😀

20/4 Oud-leidingsspelen

Vandaag kunnen we zelf niet aanwezig zijn, maar treur niet, we hebben een zeer ervaren vervanging voorzien zodat jullie activiteit toch kan doorgaan. Jullie oude vertrouwde leiding zal nog eens een activiteit geven waar jullie zeker weten met volle overtuiging van zullen genieten. De oud-leiding zal jullie om 18 u opwachten aan het lokaal, en laten jullie weer voldaan vertrekken om 20u.

27/4 kaartspelen

Iedereen kent wel enkele kaartspelletjes maar om te weten in welk creatief jasje wij dit hebben gestoken, zal je om 18u naar het lokaal moeten komen. Om 20u zal je terug naar huis mogen gaan!