-16

Baviaan april 2019

Het is weer april.
Deze maand komen niet enkel de paasklokken
en de paashaas, we hebben op de KLJ ook weer
een heleboel toffe activiteiten gepland.
Die mag je echt niet missen! 

5 april: oudleidingsspelen
Vandaag kan de leiding zelf niet aanwezig zijn, maar geen paniek! De oudleiding staat klaar om jullie te amuseren met hun lievelingsactiviteiten van in hun ‘goede oude tijd’. Dat wordt dus sowieso een onbeschrijfelijk coole KLJ-avond. Wees er zeker bij en laat onze oudleiding zien wat voor toffe leden ze moeten missen nu ze zelf geen leiding meer zijn.
De oudleiding verwelkomt jullie om 19u, om 21u is het weer tijd om afscheid te nemen.

12 april: zwemmen
Hopelijk zijn jullie waterratjes, want vandaag gaan we waterpret beleven in het zwembad. Ben je benieuwd welke toffe KLJ-spelletjes geschikt zijn voor in het water? Kom dan zeker af! Neem je zwemgerief, handdoek, shampoo en een euro voor in de lokkers mee. We vertrekken om 18u30. Om 21u zit ons zwemavontuur er weer op.

14 april: gewestactiviteit
Deze activiteit gaat jammer genoeg niet door.

19 april: playbackshow 

YES! Het is weer tijd voor onze jaarlijkse traditie: de playbackshow. Playbackshow? Ja, playbackshow! Wat is de bedoeling? Iedereen bereidt een act voor op een liedje naar keuze. Je mag alleen iets voorbereiden of in groep (dat mag je volledig zelf kiezen). Je neemt je liedje mee op een USB-stick en vervolgens mag iedereen even schitteren op het podium. Op het einde van de avond zal iedereen (minstens) één keertje op het podium hebben gestaan. Het leukste is natuurlijk wanneer je zelf iets hebt voorbereid, maar als je dat niet doet zal de leiding zelf een nummertje voor je kiezen.  Plankenvrees moet je echt niet hebben. Haal je beste dansmoves uit de kast, laat je creatieve geest helemaal los gaan en dan komt dat helemaal in orde.
De playbackshow start om 19u, wanneer je naar huis gaat moet je afspreken met je ouders.

20 april: klusjesdag
Vele handen maken licht werk!
En ons geliefde lokaal heeft nood aan een opknapbeurt. Daarom vragen we jullie om ons een handje te komen helpen op onze klusjesdag. Je hoeft zeker geen handige Harry te zijn, want er zijn een heleboel kleine werkjes waarbij we jullie hulp zeker kunnen gebruiken. Samen zorgen we voor sfeer en dan zijn die klusjes in een wip en een flik gedaan. We starten om 9u30. Je mag natuurlijk altijd later nog aansluiten om de handen uit de mouwen te steken. Je mag ook naar huis gaan als je dat wil, maar de leiding blijft tot alle klusjes gedaan zijn. Met hoe meer jullie ons komen helpen, hoe sneller we klaar zijn (maar we hopen toch voor 18u onze werkjes afgerond te hebben).

26 april: bergspelen

Vandaag gaan we spelen op de bergen en heuvels van het mooie Westerlo. Ben je nieuwsgierig welke gekke spelletjes we daar gaan doen? Kom dan zeker af! We vertrekken om 18u met de fiets. Om 20u zit ons avontuur er weer op.