-16

BAVIAAN DECEMBER 2019

Het is weeral December. De maand dat we ons meestal beseffen dat we ook dit jaar niet veel bereikt hebben. ☹ Gelukkig is er nog December om dit allemaal te veranderen! Sinterklaas al is willen ontmoeten? Kerstmis is willen vieren met je vrienden ipv je familie? Deze maand gaat het allemaal gebeuren en wie weet welke magische momenten we nog allemaal gaan beleven. Wat ik wel weet, is dat je voor magische momenten groot of klein, elke vrijdag bij de KLJ moet zijn!

6/12 Sinterklaasspelen

Daar wordt op de deur geklopt, hard geklopt, deur kapot. Daar wordt op de deur geklopt, wie zal dat zijn? Dat iedereen dit jaar braaf is geweest, heeft de Sint al gezegd toen hij in Antwerpen aankwam. Als je wil weten wat de Sint dit jaar voor ons in petto heeft, kom dan zeker tegen 19uur naar ons lokaaltje. Om 21u moet de Sint helaas verder naar de minder brave kindjes dus zullen we hem spijtig genoeg moeten laten vertrekken.

PS: vergeet geen extra schoen mee te nemen!!!

13/12 Kerstfeestje

Hoor ik daar feestje? Uiteraard houden we dit jaar weer ons fantastische kerstfeestje! Lekker eten, goede plaatjes, dikke sfeer, … Met andere woorden dus echt een avond die je niet mag missen. Uiteraard moeten we voor het echte feest kan beginnen nog eens even stilstaan waar het met kerstmis echt om draait door samen naar de mis te gaan. Hiervoor spreken we dus om 18.45u aan het kapelleke (Kapel OLV Ten Eik op Geelse straat 92) in Tongerlo af. Zorg ervoor dat je hier met de fiets bent zodat we na de misviering in groep naar ons knusse lokaaltje kunnen fietsen. Ons kerstfeestje is natuurlijk niet geslaagd als jullie je niet allemaal in het thema verkleden, dus laat zeker je creatieve kant maar boven komen. Het einduur mag je thuis zelf afspreken.

Opgelet! Niet naar de mis komen = geen lekker eten!!!

Het verkleedthema dit jaar is “prom the winter edition” (=Fancy!)

 

20/12 één tegen allen

Vandaag halen we een van onze klassiekers uit de kast, De een-tegen-allen! Weet je nog niet wat dit inhoud of vond je het de laatste keer heel tof? Kom dan zeker naar ons lokaal om 19u. Om 21u mag je weer heel gelukkig naar huis vertrekken.

27/12 Glow in the Dark

Altijd al gewild dat je licht in het donker kon geven? Dat zal vanavond jammer genoeg niet lukken, maar we kunnen er vanavond wel voor zorgen dat je geen bang in het donker hoeft te hebben dankzij onze geweldige activiteit. Probeer vanavond ondanks de donker de weg naar het lokaal te vinden om 19u en om 21u gaan de lichten terug aan.

31/12 Nieuwjaarszingen

“Nieuwjaarke tis congé, welle zen van de KLJ. We komen alle mensen een gelukkig nieuwjaar wensen!” zorg maar dat je deze zin perfect kan meezingen vandaag, want we weten uit ervaring dat de mensen mooiere traktaties geven aan de beste zangertjes, wil jezelf ook een deel van de buit verdienen, kom dan zeker om 9u ‘s morgens naar het lokaal zodat we van daaruit onze ronde kunnen doen.