-16

Baviaan juni 2019

Jippieee,de zomervakantie is weer begonnen! Dit betekend natuurlijk maar één ding: we vertrekken bijna op kamp! Wij hebben er alvast veel zin in! Verder staan er nog enkele veelbelovende activiteiten gepland.

Maandag 1 juli en Dinsdag 2 juli: koffers binnenbrengen
Slechte kleren, toiletgerief, verkleedkleren,… Alles moet in je valies zitten want op maandag 1 juli kan je je koffer binnenbrengen van 19u tot 21u aan het KLJ-lokaal. Ook op dinsdag 2 juli staan we paraat om jullie koffers op te vangen. Je kan dan terecht in het lokaal van 19u tot 20u. Lees ook zeker het kampboekje nog eens na, zodat je zeker niets vergeet! Ook alle hulp is welkom om de camion te helpen inladen, want zoals ze zeggen: vele handen maken licht werk!!!

Vrijdag 5 juli: Kamp!!!
Vandaag is het zover, het hoogtepunt van het jaar: het kamp! Op vrijdag 5 juli vertrekken we met de fiets (die helemaal in orde is!) richting Meldert. We verwachten jullie ten laatste om 8:45u stipt aan ons lokaal. Zorg er zeker voor dat je helemaal klaar bent voor de piratenzomer van KLJ Tongerlo. Op donderdag 11 juli zit het kamp er alweer op. We voorzien zelf auto’s om veilig terug in Tongerlo te geraken.

Ons adres is:
Pascal Minot
KLJ Tongerlo (naam KLJ-lid)
Babelomstraat 1
3320 Meldert
België

Mee te nemen in rugzak voor op de fiets:

  • Zonnecréme of regenjas :p
  • Petje/ zonnebril
  • Koekje voor onderweg
  • Drinken maar zeker niet overladen
  • Fluovestje voorziet klj Tongerlo

Vrijdag 19 juli: Fotoavond
Kom zeker en vast eens een kijkje nemen naar de foto’s die we gemaakt hebben van jullie onvergetelijke kamp. Kom samen nog eens die kampkriebels herbeleven, maar je mag gezelschap meenemen zoals je mama/papa/broers/zussen/… Dan kunnen ze eens zien hoe wij op de Klj plezier maken. Kom om 19u mee met ons naar de leuke herinneringen kijken.

26 juli: KLJ-café XL
Is zin in een goed feest voor jong en oud? Kom dan zeker naar ons KLJ-café XL.
Deze avond zal eerst Trilax voor de muziek zorgen. Hierna zal Discobar allmusic het feest voortzetten en dat allemaal voor maar 3 euro. De frisdrankjes en (zware) biertjes zullen koud staan vanaf 20u. Kom dus zeker de sfeer even opsnuiven en ons een beetje steunen.

27 juli: Viking- Kubb toernooi
Smeer die benen en armen maar goed in en zorg dat je zeker nog goed kan richten,
want dat zul je zeker nodig hebben. Dit zal plaats vinden aan ons KLJ- lokaal vanaf 14u. Stel zelf je team samen en schrijf je in via onze KLJ-site / weekend briefje.
Zorg zeker dat je op tijd bent ingeschreven zodat je dit zeker niet hoeft te missen.

28 juli Croquedag
Iedereen eet toch al eens graag een croqueske (of een variant hierop). Nodig dus zeker je vrienden en familie uit om samen te komen smullen van de overheerlijke croqueskes en schrijf je dus zeker in via de voorziene papiertjes.