-16

Baviaan december 2018

We moeten jammer genoeg bijna afscheid nemen van het jaar 2018. Maar dit betekent wel dat we een nieuw jaar met nieuwe kansen en vooral ook veel plezier tegemoet gaan. Laten we dus nog eens goed genieten van deze laatste maand van het jaar met de meest gezellige dagen die je maar kunt bedenken.

07/12 sinterklaas

Daar wordt op de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt, daar wordt op de deur geklopt, wie zal het zijn? Hopelijk is iedereen dit jaar braaf geweest en is het de sint die op onze deur komt kloppen. Als jij een van de brave kindjes van dit jaar bent, kom dan vanavond zeker om 19u naar de klj en kom kijken wat voor lekkers de sint voor jullie in petto heeft. Om 21u moet de sint helaas verder naar de andere brave kindjes dus zullen we hem spijtig genoeg moeten laten vertrekken dan.

Ps: vergeet geen extra schoen mee te nemen !!!

14/12 kerstfeestje

Hoor ik daar feestje? Uiteraad houden we dit jaar weer ons fantastische kerstfeestje! Lekker eten, dikke sfeer, … , met andere woorden dus echt een avond die je niet mag missen. Uiteraard moeten we voor het echte feest kan beginnen nog eens even stilstaan waar het met kerstmis echt om draait door samen naar de mis te gaan. Hiervoor spreken we dus om 18.45u aan het kapelletje in Tongerlo af. Zorg ervoor dat je hier met de fiets!!! bent zodat we na de misviering in groep naar ons knusse lokaaltje kunnen fietsen. Ons kerstfeestje is natuurlijk niet geslaagd als jullie je niet allemaal in het thema verkleden, dus laat zeker je creatieve kant maar boven komen. Het einduur mag je thuis zelf afspreken.

Opgelet! Niet naar de mis komen = geen lekker eten!!!

Het verkleedthema dit jaar is New Kids

Vergeet zeker ook geen genderneutraal cadeautje van ongeveer €5 te kopen

21/12 gezelschapspelen

Na dat fantastiche kerstfeestje willen we nog wat verder genieten van dat fantastische gezelschap. En hoe doen we dit beter dan een avond vol met de leukste gezelschapspelen die je maar kan bedenken. Deze week gaat de activiteit van 18u tot 20 u door vanavond zullen de +16ers ook om 18u met de activiteit beginnen voor extra gezelligheid. Neem gerust zelf je favoriete spelletjes mee die je graag met je klj vriendjes en vriendinnetjes wilt spelen.

28/12 glow in the dark spelen

Altijd al gewilt dat je licht in het donker kon geven? Dat zal vanavond jammer genoeg niet lukken, maar we kunnen er vanavond wel voor zorgen dat je geen bang in het donker hoeft te hebben dankzij onze geweldige activiteit. Probeer vanavond ondanks de donker de weg naar het lokaal te vinden om 18u en om 20u gaan de lichten terug aan.

31/12 nieuwjaarszingen

“Nieuwjaarke tis congé, welle zen van de KLJ. We komen alle mensen, een gelukkig nieuwjaar wensen!” zorg maar dat je deze zin perfect kan meezingen vandaag, want we weten uit ervaring dat de mensen mooiere traktaties geven aan de beste zangertjes, wil jezelf ook een deel van de buit verdienen, kom dan zeker om 9 u smorgens naar het lokaal zodat we van daaruit onze ronde kunnen doen.