-16

BAVIAAN JANUARI 2020

Je nieuwjaarsresolutie’s van 2019 niet kunnen volhouden? No shame, ik ook niet! Gelukkig is er nu een nieuwe kans aangebroken om het beter te doen! 2020 wordt een jaar vol met fantastische nieuwe ervaringen en we hopen dat wij van de KLJ toch wel voor enkele van die momenten kunnen zorgen!

3/1 driekoningsspelen

Driekoningen, driekoningen, geef mij ne nieuwe hoed. Menne oude is versleten, ons moeder mag het ni weten, ons vader heeft het geld op de rooster geteld. Volg om 18 uur de ster naar ons lokaal en om 20 uur zullen de drie koningen je weer naar huis sturen.

10/01 balspelen

Het is weer eens tijd voor een klassieker onder de activiteiten en vandaag zal alles met een bal gebeuren! Ben je benieuwd welke spelletjes je allemaal met een bal kan spelen? Kom dan om 19u naar het lokaal en om 21u zal je weer naar huis kunnen vertrekken.

17/01 doe het zelf spelen

Vandaag is het aan jullie om leuke spelletjes te voorzien. Wacht je al lang om een bepaald spel nog eens te spelen, maar komt het er nooit van? Dan is nu het ideale moment!!! Wie weet kan de leiding nog enkele leuke spelletjes bijleren van jullie. Kom zeker om 19u naar het lokaal zodat je jouw creativiteit 2 uur lang de vrije loop kan laten gaan.

24/01 schaatsen

Vandaag gaan we ons nog eens op glad ijs begeven. Kom om 18.15 uur naar het lokaal (vergeet zeker je handschoenen niet!) en rond 21 uur zullen we terug zijn. Voor deze super’koele’ activiteit vragen we 3 euro. Om te weten hoeveel auto’s we moeten voorzien, zouden we wel graag hebben dat je voor dinsdag 21 januari laat weten of je meegaat aan Michaël (via facebook of SMS: 0487 47 23 45)

 31/01 Secret

Deze activiteit houden we nog even geheim. Om te weten welke secret activiteit we hebben ingepland moet je om 18u naar het lokaal komen, om 20uur mag je weer naar huis  vertrekken.