-16

Baviaan november 2018

Stille geesten in de nacht, op iedere hoek houden ze wacht. Met Halloween zie je ze lopen, doe jij de deur nog open? Want zo ja, kom dan zeker naar ons lokaal om op Halloweentocht te gaan. We vertrekken tegen 19 uur en om 21 uur mogen jullie naar huis gaan. Als je dit nog durft tenminste. 😉 Aangezien de activiteit buiten doorgaat, kleed je je best warm aan. Een zaklamp is ook best handig in de donkere. Kom ook zeker met de FIETS, anders kan je de tocht niet meedoen.

9/11 : Gehandicapte spelen

Vandaag gaan we ons eens verplaatsen in een ander. Neen niet in elkaar, maar in een persoon met een fysieke beperking. We gaan zoeken naar de persoon die nog het beste kan functioneren met een beperking. Wil je weten op welke beperkingen de superleiding jullie gaat testen? Kom dan zeker naar deze activiteit. Deze begint reeds om 18 uur en eindigt helaas al om 20 uur.

16/11 : Kaartspelen

Ik zie jullie al denken: ‘Gaat die leiding ons nu gewoon kaartenhuisjes laten bouwen?’.  Dat is dus niet het geval! Vandaag hebben we heel wat in petto voor jullie. Haal jullie beste tricks dus al maar boven! De activiteit zal om 18 uur plaatsvinden. We zullen er een einde aanmaken om 20 uur.

23/11 : Zweetspelen

Nog iets meer dan een maand en dan is het alweer kerstavond, daarom zullen we alvast enkele calorietjes samen verbranden. We zullen dit doen door de temperatuur goed hoog te draaien en jullie hartjes sneller te laten slaan. Ben je al niet warm voor dit idee? Kom dan zeker tegen 18uur naar onze stoomcabine (lokaal). Jullie mogen lekker stinkend van het zweet het lokaal verlaten tegen 20uur.

30/11 : KLJ-café for life

Naar jaarlijkse traditie organiseren we weer ons fantastische KLJ-CafĂ©, kom dus zeker vanaf 20.00u iets drinken ten voordele van de Mucovereniging. Ook zal Yellow City komen spelen. Zij gaan ons voorzien van fantastische livemuziek. Na deze band zal DJ Jelle nog enkele schijfjes komen draaien. Vergis jullie niet, dit is niet jullie nieuwe en toffe leider, maar wel Jelle Van Olmen. 😉 We hopen dat jullie massaal aanwezig zullen zijn met jullie vriendjes en vriendinnetjes.