-16

BAVIAAN SEPTEMBER

Het is weer september! Het school begint weer en de zomer(vakantie) loopt op zijn einde…
Maar niet getreurd, September wil ook zeggen dat er weer een nieuw KLJ-jaar start vol spetterende activiteiten en plezier! Dit jaar heeft September nog iets heel speciaal in petto, namelijk Tongelse Dorpsfeesten! Lees hier meer over hieronder!

03/09 Stopspelen
Tegen de tijd dat jullie deze Baviaan lezen, zijn de stopspelen jammer genoeg al voorbij! Dit wil niet zeggen dat het niet meer vermeld mag worden op de Baviaan! De leiding heeft namelijk afscheid genomen van drie prachtige vrienden/collega’s die ze zeer hard gaan missen. Dit afscheid werd iets gemakkelijker gemaakt door een geweldige activiteit, een
springkasteel, een prachtig vreugdevuur, af en toe een traantje en heel veel frituurhapjes!

10/09 Tentje klaarzetten
Ons tentje zet zichzelf niet recht en omdat we weer het bestdraaiende, gezelligste, sfeervolste standje van Tongerlo willen zijn, kunnen we dus al jullie hulp zeker en vast gebruiken! We beginnen om 18u30 en je kan ons vinden vlakbij het hoofdpodium (het eerste podium als je van het lokaal naar de kerk rijdt). Het einduur is afhankelijk van de hoeveelheid helpers!

Weekend 11/09 & 12/09 Tongelse dorpsfeesten
HET weekend van het jaar is weer aangebroken. Het wordt hard werken voor jullie geliefde leiding en wij zouden het zeer hard appreciëren als jullie ons massaal komen helpen! Indien je dus nog niet op de shiftenlijst staat, laat je er dan zeker opzetten door een berichtje naar Jorre te sturen. Vanaf 2 shiften werken, krijg je van ons een inkomkaart! Indien je een vroege vogel bent, ben je ook steeds welkom vanaf 9 uur ’s morgens om ons te helpen met de voorbereidingen van de dag! Hiervoor krijg je wel geen inkomkaart maar je krijgt wel onze appreciatie, respect en liefde in de plaats!

17/08 Startactiviteit
Hier is het dan, de officiële start van ons KLJ-jaar! We hebben weer een prachtige activiteit voorzien voor jullie (en jullie vriendjes/vriendinnetjes) en hier worden ook al de leiding van dit jaar voorgesteld! Breng dus zeker je vrienden en vriendinnetjes mee voor een spetterende activiteit! De activiteit start om 18u en eindigt om 20u30. Be there or be square!

24/09 Bosspel
Aangezien het normaal nog goed weer is en de bossen er prachtig uitzien deze tijd van het jaar, gaan we nog eens een bosspel doen! Om 19uur wordt je verwacht aan ons lokaal met FIETS. Om 21u mogen jullie weer naar huis vertrekken! Tip: doe een lange broek aan, dit kan je veel doornen en netelprikken besparen!