-16

Baviaan september 2018

September is weer aangebroken, de maand waarin de schoolgangers terug naar school moeten vertrekken. Maar ook de maand van de start van het nieuwe KLJ-jaar! Benieuwd wat de maand september ons allemaal te bieden heeft? Lees maar snel verder…

07 september 2018 : Chocoladespelen

HHHHMMMMM ja, je leest het goed! We gaan spelen met chocolade! Ben je ook zo verzot op chocolade en ben je benieuwd wat we hiermee allemaal gaan doen? Kom dan om 18u naar het lokaal en om 20u mag je naar huis en moet je uit volle borst zingen: “En waar is de chocolade? OP, OP, ALLES IS OP!!”.

14 september 2018 : Startactiviteit

Vandaag is het de start van het nieuwe KLJ-jaar wat wil zeggen dat nieuwe leden welkom zijn! Sprokkel al je vrienden bij elkaar, vertel ze hoe leuk KLJ wel niet is en breng ze mee naar de startactiviteit! Vanaf het jaar dat je 12 wordt ben je welkom bij de -16! Kom om 18u met al je vrienden naar het lokaal en om 20u mag je moe, maar voldaan naar huis gaan.

21 september 2018 : Oldskoolspelen

We gaan vandaag nog eens terug in de tijd en we gaan de spelletjes van vroeger nog eens bovenhalen. Kom jij laten zien dat je deze nog kent? Of kom ontdekken welke spelletjes je helemaal nog niet kende! We spelen dit samen met de +16, maar op jullie uur dus kom om 18u naar het lokaal en om 20u mag je weer naar huis gaan.

28 september 2018 : Oud-leidingsspelen

Vandaag wordt het weer een blij weerzien met onze oud-leiding want zij gaan vandaag voor ons al de spelletjes verzinnen en geven. Dit gaan we samen met de -16 doen en je wordt dus om 19u verwacht aan het lokaal en om 21u zijn we klaar.