-16

Baviaan februari 2019

De kortste maand van het jaar staat al voor de deur, maar ’t is weer zeker de moeite! De koude is nu ook weer helemaal in het land dus we gaan ons goed opwarmen door veel vriendschap en plezier.

1 tot 2 februari: -16 weekend
WOOHOO!! ’t Is weeral de tijd van de -16 en dat gaat weer kei tof worden! Heb je veel zin in 24u vol -16 plezier? Laat dan nog snel aan Helene of Ruben weten of je mee gaat zodat we alles tot in de puntjes kunnen regelen. De uitnodiging is al verstuurd met alle informatie op, maar nog kort:
START: 1 februari 18u15 aan het KLJ lokaal
EINDE: 2 februari 18u30 aan het KLJ lokaal
€3 meenemen zodat we jullie maagjes kunnen vullen!
Voor de meer gedetailleerde informatie kijk je best nog eens op de uitnodiging.

08 februari: Duo-spelen
Wie is jouw beste maatje? Jouw vriend(in)? Jouw toeverlaatje? Vandaag gaat alles in duo’s verlopen dus denk al maar goed na met wie je denkt alle spelletjes te kunnen winnen. De activiteit start om 18u en eindigt om 20u.

15 februari: Vertrouwensspelen
Wie is er het beste te vertrouwen? Hopelijk iedereen want vandaag gaan alle spelletjes draaien rond het thema vertrouwen. Benieuwd wat dit allemaal gaat inhouden? Kom om 18u naar het lokaal en de activiteit eindigt om 20u.

22 februari: Koken
Hoor ik jullie magen al knorren? Dat is goed want vandaag gaan we samen iets lekker maken. Breng zeker jouw kookschort mee (en jouw kookmuts). Ben je nieuwsgierig wat we gaan koken? Om 18u gaan we starten aan ons gerecht en om 20u zijn onze buikjes gevuld.