STARTDAG KLJ TONGERLO

Wil jij je vriendjes en vriendinnetjes wat vaker zien buiten school? Wil jij graag een hele hoop nieuwe vriendjes maken? Of wil je jezelf gewoon eens goed kunnen uitleven na hele dagen aan de schoolbanken gekluisterd te zitten?

Kom dan zeker eens een kijkje nemen op de startdag van KLJ Tongerlo. Onder het thema ‘Laat het knallen!’ gaan we weer van start met een super toffe activiteit.

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar dan ben je welkom van 18:00 tot 20:30 uur. Ben jij ouder als 16 jaar dan ben je welkom van 20:35 tot 22:15 uur.

Om de veiligheid van iedereen te kunnen garanderen in deze speciale tijden van Covid-19 doen wij onze activiteiten met mondmaskers. Neem er dus zeker eentje mee. Alcoholgel is steeds aanwezig.

Hopelijk tot dan!

2 gedachten over “STARTDAG KLJ TONGERLO

 1. Beste,
  Zijn er jongeren bij jullie aanwezig met een verstandelijke beperking?
  Mijn zoon is 17 jaar, zou willen komen proberen , maar ben bang dat dit niet weggelegd is voor hem.

  Groetjes Lesley

  1. Beste,
   Sorry voor mijn late antwoord, maar ik ben niet gewoon dat iemand via dit kanaal iets stuurt. Ons e-mail-adres is kljtongerlo@gmail.com.
   Hij is nog altijd welkom om te komen proberen. Weliswaar zal deze vrijdag niet ideaal zijn omdat er dan geen huidige leiding aanwezig is. Maar de weken erna is hij nog altijd welkom.
   Vriendelijke groeten,
   Klj Tongerlo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *